diumenge, 24 d’octubre del 2021

Presentació del llibre: "CIRCUIT DE VILAFRANCA" a Castellví de la Marca. El 16-10-2021.

 

PRESENTACIÓ LLIBRE – SOBRE – SEGELL - DEL CENTENARI DEL CIRCUIT.


El dissabte dia 16 d’octubre va fer cent anys de la PRIMERA CURSA AUTOMOBILISTA INTERNACIONAL que es va celebrar a l’estat espanyol, l’equivalent a l’actual Fórmula 1, que van tenir un gran ressò mundial. Aquesta es va celebrar per les terres del Penedès i transcorria pels municipis de Vilafranca del Penedès – Santa Margarida i els Monjos – Castellví de la Marca.  

Per commemorar-ho l’ajuntament de Castellví de la Marca, en coincidir en les 63a. Festes del Most que es van celebrar en aquest municipi, va programar uns actes per recordar-ho. Així hi havia una exposició: “La petjada que va deixar de Penya Rhin a la Fórmula 1”. També es va presentar el llibre “CIRCUIT DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Cent anys d’oblit” de Lluís Hill Plans. Un sobre i un segell commemoratiu. 


A continuació hi va haver una taula rodona en la qual van participar a més de l’autor, en Joan Solé Bordes expresident de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Oriol Llach periodista de TV-3 i Ramón Magrinyà propietari d’un dels cotxes que van córrer en aquest circuit. 

   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada